• En prisvinnande gourmetpasta från Bornholm. Pastariget är Danmarks minsta pastafabrik och drivs av Susanne Boch och hennes man på gården Frennegard i Svaneke. Där odlar de durumvetet till sin pasta som har en kvalitet som kan mäta sig med de bästa i Italien. Pastan som innehåller durumvete och ägg har mycket protein och ett lågt GI-värde. Den är dryg och mättande. Ett paket räcker till 4 portioner.
  • Den genuina, italienska pastaproducenten Filotea har lång erfarenhet av att göra sin fantastiska äggpasta enligt Marche-regionens tradition. Pastan är såklart gjord på högsta kvalitet av durumvete och ägg, vilket ger både fin spänst och en makalös smak! Perfekt till goda ostar som Parmesan och Pecorino eller en härlig pesto och maffiga pastasåser. Här har vi svart pasta, både snyggt och gott!
  • Den genuina, italienska pastaproducenten Filotea har lång erfarenhet av att göra sin fantastiska äggpasta enligt Marche-regionens tradition. Pastan är såklart gjord på högsta kvalitet av durumvete och ägg, vilket ger både fin spänst och en makalös smak! Perfekt till goda ostar som Parmesan och Pecorino eller en härlig pesto och maffiga pastasåser.
  • Den genuina, italienska pastaproducenten Filotea har lång erfarenhet av att göra sin fantastiska äggpasta enligt Marche-regionens tradition. Pastan är såklart gjord på högsta kvalitet av durumvete och ägg, vilket ger både fin spänst och en makalös smak! Perfekt till goda ostar som Parmesan och Pecorino eller en härlig pesto och maffiga pastasåser.
  • Denna påse ekologisk bulgur från Nicolas Vahé träffar en perfekt balans mellan sött och salt med en nötig underton. Använd i kalla sallader, exempelvis populära och utsökta taboulé som ett alternativ till ris i curry-rätter och istället för pasta som tillbehör. När hösten och vintern kommer kan en rustik och hjärtlig grönsakssoppa med bulgur få en att komma i rätt stämning. Bulgur ger dig smak, protein och fiber – ett hälsosamt och gott tillskott till din matlagning.
  • Liva upp din matlagning med organisk quinoa från Nicolas Vahé.
    Blandningen av vita, röda och svarta frön får en fluffig och krämig konsistens när de tillagas, men de ger fortfarande lite tuggmotstånd. Quinoa är en av världens mest populära hälsokost och härstammar från Inkafolket. Det är gluten-fritt, proteinrikt och innehåller alla nio aminosyror. Ett bra val till alla maträtter, dygnet runt. Njut av den nötaktiga smaken istället för ris, eller i en mäktig vegetarisk sallad som både är tilltalande för ögonen och för smaklökarna.
  • Italiensk durumvetepasta från familjen Mancino i soliga Puglia, i Italiens klack. Flerfärgade lasagneplattor, naturlig färgad av rödbeta, morot, paprika, spenat och gurkmeja. Plattorna förkokas före montering av lasagnen. Används även för cannelloni eller en öppen lasagne.

Till toppen