Projektbeskrivning

Ibland vill man bara vara för sig själv en stund, eller tillsammans med sina kompisar och bara vara, eller kanske ha en konferens tillsammans med kollegor. En middag är inte heller fel och ibland finns ju också behovet att kunna ha den middagen lite mer för sig själva och där kan vi erbjuda er 340. En lokal enbart för det bokade sällskapet.

I 340 kan vi ta emot sällskap upp till 18 personer sittande och här kan vi hålla allt från dryckesprovningar, delikatessprovningar till luncher, middagar och andra måltider enligt önskemål. Konferensmöjligheterna här är perfekta då vi har en fullt utrustad lokal med den senaste tekniken. Prata med oss om offert runt detta så kan vi skräddarsy just er middag, provning och konferens, gärna i kombination med varandra!

MIDDAGAR

En våning ned i vår restaurang ligger vår privata matsal/mötesrum som vi nu kan erbjuda till sällskap från 4 till 18 personer sittande. I vår privata matsal har vi samlat inspiration från olika delar av världens kök. Här serveras maten med smaker och stilar från olika matresor som har gjorts runt om i världen, matsmaker som vi helt enkelt älskar och vill att fler skall få testa!

Sällskapet bokar upp hela matsalen för kvällen och en privat kock med serveringspersonal som tar hand om er och guidar er rätt bland mat och dryck. All mat går att anpassa mot förbeställda allergier och önskemål.

Meny #340

MÖTESRUM

Möte, utbildning eller konferens. en timma, en dag eller flera dagar i rad. Vi syr tillsammans med er ihop det ni behöver. Vi hjälper er med allt från frukost, fika, lunch och middag.

I rummet finns det viktigaste för mötet. Storbildsskärm, ljud, wifi, blädderblock och whiteboard

Skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi inom kort

    SPIS