Projektbeskrivning

HOTELL

Lokala fotografer har förgyllt våra rum med deras finaste bilder tagna i kirunaområdet, härliga bilder som ger en skön hemma hos känsla till rummen. I hotellrummet ingår alltid vår frukostbuffé som är något alldeles extra med råvaror både från området samt godsaker från vår Deli, att vi dessutom har färskt surdegsbröd från eget bageri gör starten på morgonen till den allra bästa.

På hotellet har ni nära till aktiviteter av olika slag, allt från hundspanns eller skoterkörning till äventyrliga turer med lokala guider,

VANDRARHEM

Ett enklare alternativ av boende får ni i våra vandrarhemsru. I källaren finns ett kök för självhushåll som delas med övriga vandrarhemsgäster, en härlig mötesplats ofta med människor från hela världen, njut av dofterna från andra kulturers matlagning och dela med er av era reserfarenheter, att mötas över maten har människor gjort i århundraden och vi ger er de bästa möjligheterna i det nyrenoverade köket i svensk IKEA-stil. I korridorerna finns det både dusch och toalett på varje våning och möjlighet finns även att testa vår bastu i källaren.I alla våra rum ingår sänglinne, handduk och städning efter utcheck.

FRUKOSTBUFFÉ

måndag-fredag 06.00-09.00
lördag-söndag 08.00-10.00

Frukosten ingår i hotellrumspriset.

Vandrarhemsgäster kan köpa till frukost för 115sek

På vår frukostbuffé hittar ni allt från äggröra, prinskorv, köttbullar till bröd från vårt bageri, pålägg, frukt, fil, yoghurt, juicer, kaffe, te och skulle ni sakna något kan vi säkert få fram även det. självklart har vi även alternativ till dig som äter mjölk, glutenfritt eller veganskt

TRANSFER

Oavsett om man anländer till Kiruna med flyg eller tåg är det en bit in till stan. Från Kiruna airport kan man ta sig med flygbuss eller taxi. Från tågstationen går det en gratis buss till busstationen.
Flygbuss
Taxi
Buss tågstationen

SPIS