Projektbeskrivning

Från vårt surdegsbageri tar vi allt vårt bröd till våra restauranger och Delin där vi dagligen säljer matbröd och bakverk av olika slag. Här bakas det bröd från grunden med äkta råvaror. Kunskapen hos våra bagare sitter i händerna och surdegarna får mogna länge hos oss innan det bakas ut till bröd. Tradition och nyskapande är ledord i bageriet där vi bakar både klassiska bakverk och nyskapande tårtor och bakelser med fokus på äkta råvaror. Vi kan leverera allt från frukostbröd till fredagsfika, alla dagar i veckan till företaget och det går alltid att förbeställa fikabröd eller matbröd för avhämtning i Delin på Bergmästaregatan.

För bröllop så kan vi skräddarsy bröllopstårtor med allt från önskemål på smakkombinationer till sockerdekorationer.

FARSDAG

Glöm inte att fira far den 8/11. Beställ ditt farsdagspaket från oss. 1 x 8 bitars tårta, 1 par sockor från Centrum (storlek 40-45, kan bytas på Centrum om annan storlek önskas, lakrits från Gammelstad 395:-, självklart kan vi köra ut paketet, uppge då adress i meddelanderutan.
Boka farsdagspaket

TÅRTOR

Vårt bageri bagar allt från Smörgåstårtor till klassiska tårtor som prinsess och gräddtårtor. Har ni specifika önskemål är ni välkomna att kontakta oss så ser vi vad vi kan hjälpa er med. Mellan 22/6 och 23/8 har vi en lite begränsad meny men de mest klassiska tårtorna kan vi ordna. Se vår meny nedan.
Tårtor / Smörgåstårtor

KAKOR / BAKVERK

Klassiska småkakor eller våra prisbelönta chokladbollar. Vi kan ordna det mesta
Kakor / Bakelser
Här kan ni skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi till er så snart vi kan.

    SPIS