Projektbeskrivning

Personalfesten, släktmiddagen, bröllopet eller bara en tillställning hemma där ni inte hinner med att laga maten, där är vi behjälpliga med att kunna leverera cateringar med smidig leverans ända hem till dörren. Behöver ni även hyra porslinet, fler bord, stolar eller kanske is till drycken så kan vi även ordna detta, vi ordnar helhetslösningar på enklaste och smidigaste vis där vi till och med kan hämta disken efter middagen och diska undan den så ni kan ägna all tid för era gäster istället.

Ingen catering är för stor eller för liten för oss, vi har även goda kontakter med olika musiker, band och andra artister som kan underhålla på festen eller eventet. Kontakta oss för offert när det gäller er fest, vi kan fixa allt från den lilla utkörningen av en matbit till en hel fest med serveringspersonal och ljus, ljud och underhållning om så önskas.

 

 

CATERING

Inga fester är för stora eller små. Tillsammans med er syr vi ihop allt ifrån leverans av bara mat till hela koncept med personal, porslin och bar. Kika igenom vår cateringmeny för inspiration och kontakta oss sedan så hjälper vi med allt ni behöver.

Det går även utmärkt att beställa take away från vår ala cartemeny. Vid avhämtning får ni 15% rabatt på allt från den menyn

Cateringmeny
ala cartemeny
Kontakta oss för beställningar eller frågor så återkommer vi till er inom kort.

    SPIS