Spill Saluhall & Eatery i Kiruna. Säg hej till en vibrerande mötesplats för människor, upplevelser och matlust. En plats att komma till när som helst, precis som du är och låta det ena spilla över i det andra. Där du kan äta något gott, dricka något nytt och uppleva något oväntat, fast alltid på ett enkelt och avslappnat sätt som passar dig. ...

94 2

Check, check, check. Snart öppnar Spill Saluhall & Eatery Kiruna. Det blir nåt nytt. Herrregud så kul vi ska ha! ...

286 4

Spill Saluhall & Eatery i Kiruna.

Här bor Kirunas stora matlust och världens spännande smaker! Vad kommer stå på menyn? Vi vet inte exakt. Det blir vad vi vill. Det kan vara en hel- eller halvrätt, asiatisk street food, långkok på oxkind, egen hantverkskorv, hemmagjord pasta eller en klassisk dagens. Allt gjort med respekt för råvaror. Låt det smaka!
...

495 8

Vänta lite … Spill? Ja så står det. Spill!? Vad är det för nåt?

Kan det vara en ny, spännande restaurangupplevelse och saluhall med Kirunas stora matlust och världens spännande smaker? Och kanske nybakt bröd och hängmörade styckdetaljer? Och kanske halvrätter och helkvällar och halvglas och helgbruncher, eller lyx-frukost på vardagar och klassisk dagens till lunch, samlat på ett och samma ställe som snart öppnar på Lastvägen 54?

Det är det!

Spill Saluhall & Eatery, för att vara mer exakt. Det blir nåt. Snart är du otroligt mycket välkommen.
...

193 3

”Men så gott! Måste vi verkligen gå hem nu?! Jag tar en till sista, tack!”

Så ska det kännas. Snart öppnar vi helt nya, helt fantastiska restaurangkoncept Spill Saluhall & Eatery i Kiruna.

Här kommer det kännas precis så.
...

176 0

Nu jäklar är det dags. Är ni beredda? Visst känns det hela i kroppen? Som en inför en viktig match, eller en första kyss. Alldeles, alldeles snart öppnar vi portarna till vårt helt nya, fantastiska, roliga restaurangkoncept i Kiruna. Vill du inte veta vad vi ska heta? ”Just spill it out!”, skriker du. Här har du det.

🥁

Spill Saluhall & Eatery!

Nu vet du. Nu vet du var du alltid kommer vara välkommen som du är och kunna känna dig som hemma. Var du alltid kommer kunna smaka något nytt, ta en till sista och låt det ena spilla över i det andra. Här!
...

300 10

Häng in there. Snart ska du få se på andra nybakta bullar, eller kanske lite chark i världsklass.

Snart kör vi.
...

128 1

Snart öppnar en riktig game changer för Kirunas restaurangscen. På rikt.

Håll koll. Välkommen snart.
...

176 6

Men är det inte krögaren Johan Lans? Med pommes i munnen? Har han tappat det helt, eller är han bara otroligt peppad på att snart få öppna en helt ny restaurang och saluhall i fantastiska Kiruna? Ett ställe där du aldrig behöver klä upp dig i onödan eller sluta när det är som roligast? Ett ställe där du alltid kan smaka något nytt och ta en till sista, tack?

Du får väl se. Snart.
...

384 19

Vänta lite. Ett ostron mitt i allt? Men så gott! Och kanske en skvätt bubbel till bara så där! Jo’man tackar! Hur kom det här in i ditt flöde? Och vars f*n i Kiruna kan jag avnjuta det här?!

Vänta bara lite till. Snart öppnar vi. Då ska du få se på ostron och bubbel, helkvällar och halvrätter, street food och dagens, hängmörade styckdetaljer och andra nybakade bullar.

Häng in there.
...

276 3

Vad saknar du i Kiruna? Och i livet?

Visst är det stället där du kan komma för en fantastisk frukost mitt i allt eller ett glas bubbel bara så där? Eller låta några halvrätter till middag spilla över i en helkväll till midnatt? Ett ställe där du kan komma för en onödigt lång lördagsbrunch och gå hem med alldeles för mycket ost och chark? Få en vinprovning på stående fot eller slå er ner och ta en bärs? Ett ställe där du alltid kan komma som du är och känna dig som hemma? Där ni alltid kan stanna för länge, äta något nytt, ta en till sista och låt det ena spilla över i det andra?

Vad bra att du känner att du saknar precis det vi skrev här nu, för det stället öppnar snart i Kiruna! Stay tuuuned här i våra kanaler.
...

329 20

Vi står startklara. Vi har väntat länge men tyvärr kan man inte påverka allt. Vi inväntar fortfarande ett slutbesked för att få flytta in och tyvärr ligger det inte i vår makt att lösa detta så medan försöker vi göra allt vi kan för att så fort vi får tillstånd kunna flytta in det sista och starta upp. Vi hoppas kunna ge ett startdatum inom några dagar och vi tror ni längtar lika mycket som vi. Det enda vi med säkerhet vet är att vi är galet taggade på att få öppna dörrarna och bjuda in er så håll ut snart ses vi ...

495 10

Du vet det där stället du har saknat väldigt, väldigt mycket? Snart öppnar det i Kiruna.
Håll koll.

Välkommen snart.
...

489 8

Är du hungrig, törstig och sugen på något helt nytt?

Bra.
Mycket bra.
Helt perfekt, faktiskt.
...

232 12

Snart händer det. ...

265 11

Nu är det säsong för sparris! Vi kunde inte låta bli att ta in lite vit färsk sparris från Vätternsparris. Vi har 4 knippen som inte är bokade (varje knippe väger ca 500 gram) 265:-/kg

Skriv nedan om du vill boka. Leverans imorgon onsdag.
...

117 15

Ibland kan udda kombinationer vara oväntat bra. Förvänta er inte allt som det var. Tänk nytt, tänk om, tänk annorlunda. Vi tänker brett och vi tänker göra vårt yttersta för att ni ska vilja hänga oss oss mer än ni tänkt. #sigsterpictures #fotografrebeccalundh ...

122 4
SKICKA ETT MEDDELANDE

Har du frågor eller funderingar?

Skicka oss ett mail på deli@spiskiruna.se

ÖPPETTIDER

måndag ~ fredag

06.00 ~ 21.00

lördag ~ söndag

06.00 ~ 21.00

HITTA TILL OSS

Bergmästaregatan 7

98133 Kiruna

Visa oss på kartan

GOOGLE MAPS