Boka boende

Här kan du boka rum på vårat hotell eller vandrarhem

HOTELLET

Lokala fotografer har förgyllt våra rum med deras finaste bilder tagna i kirunaområdet, härliga bilder som ger en skön hemma hos känsla till rummen som är inredda med dansk design och helt nya sängar som får dig att sova gott efter upplevelserika dagar i Kiruna.

i hotellrummet ingår alltid vår frukostbuffé som är något alldeles extra med råvaror både från området samt godsaker från vår Deli, att vi dessutom har färskt surdegsbröd från eget bageri gör starten på morgonen till den allra bästa.

 På hotellet hittar ni även aktiviteter av olika slag, allt från konferenser till äventyrliga turer med lokala guider, har ni särskilda önskemål på rummen så tveka inte att prata med oss, vi kan lösa allt från blombuketter till sagostunder på rummet.

ho0a1385
ho0a1482

VANDRARHEMMET

Vistelsen hos oss ger skön sömn för liten peng, i källaren finns ett helt nyrenoverat kök för självhushåll som delas med övriga vandrarhemsgäster, en härlig mötesplats ofta med människor från hela världen, njut av dofterna från andra kulturers matlagning och dela med er av era reserfarenheter, att mötas över maten har människor gjort i århundraden och vi ger er de bästa möjligheterna i det nyrenoverade köket i svensk IKEA-stil. I korridorerna finns det både dusch och toalett på varje våning och möjlighet finns även att testa vår bastu i källaren. Frukost ingår i utgångsläge inte i våra vandrarhemsrum men kan väljas till.

 

UPPLEVELSER

En resa är alltid en upplevelse i sig, möten mellan människor och nya kulturer kan ge minnen för livet, vi samarbetar med lokala guider som kan ta er ut på dagsturer i närområdet med allt från fiske, jakt och hundspann till turer långt ned i Kiruna underjordsgruva eller varför inte uppleva det mytomspunna ishotellet i Jukkasjärvi eller en fartfylld slädtur bakom en vild ren. Vi väljer enbart ut de bästa guiderna som håller den högsta standarden och säkerheten vilket gör att ni får otroliga upplevelser i vårt område. Ett sprakande norrsken eller ett mjukt jojkande i kombination med knarrandet från nysnö under skorna är att uppleva Kiruna, vilket görs bäst på plats här, och med erfarna guider blir det en upplevelse i flera dimensioner.

Vi har även möjligheter till konferens och specialarrangerade middagar i privat matsal.

Prata gärna med oss vid bokningen vad vi kan erbjuda för stunden.

dryckesprovning

Frågor & svar

Hur långt före kan jag avboka

Du kan fritt avboka en rumsbokning fram till 16.00 dagen innan ankomst.
Vid avbokning senare än det debiterar vi kostnaden för första natten.

Vi anländer mitt i natten, kommer vi in

Vet du om att du ankommer sent kan ni gärna kontakta oss innan så lägger vi ut en nyckel till er i en av våra boxar.

Rumsservice

Vi är kända för att kunna ordna det mesta som önskas.

Vill ni ha mat eller dryck till rummet hjälper vi er självklart med det.

Får jag ta med hunden?

Vi har rum både på vandrarhemmet och hotellet där vi tillåter djur mot en extra städkostnad om 200:-/vistelse, meddela bara detta när ni bokar.

Parkering

Vi har fri parkering för våra gäster runt hela byggnaden. Under vintern finns det även motorvärmare att använda.

Sängkläder på vandrarhemmet?

Sängkläder och handduk ingår i alla våra rum.

0

Start typing and press Enter to search