Projektbeskrivning

På Bergmästaregatan 7, mitt i Kiruna ligger vår restaurang och delikatessbutik. Vi erbjuder er Kirunas mest öppna restaurang där vi serverar frukost, lunch och middag alla dagar året om. Med kärlek och omtanke till råvarorna jobbar vi tätt tillsammans med våra råvaruproducenter. På våra menyer tar vi tillvara på hela djuret, vi röker kött och fisk själva i egna rökkåtor, vi har tät kontakt med råvaruproducenter och djuruppfödare i närområdet och tillsammans med dem erbjuder vi en varierad meny med det bästa för stunden. Kunskap, tradition och stoltheten till råvarorna är viktiga ledord på SPiS.
Välkommen till oss och njut av vårt värdskap
BOKA BORD

RUM#340

En våning ned i vår restaurang ligger vår privata matsal/mötesrum som vi nu kan erbjuda till sällskap från 4 till 18 personer sittande. I vår privata matsal har vi samlat inspiration från olika delar av världens kök. Här serveras maten med smaker och stilar från olika matresor som har gjorts runt om i världen, matsmaker som vi helt enkelt älskar och vill att fler skall få testa!

Sällskapet bokar upp hela matsalen för kvällen och en privat kock med serveringspersonal som tar hand om er och guidar er rätt bland mat och dryck. All mat går att anpassa mot förbeställda allergier och önskemål.

Meny #340

FRUKOSTBUFFÉ

måndag-fredag 06.00-09.00
lördag-söndag 08.00-10.00

135:-/vuxen 65:-/barn under 12år

På vår frukostbuffé hittar ni allt från äggröra, prinskorv, köttbullar till bröd från vårt bageri, pålägg, frukt, fil, yoghurt, juicer, kaffe, te och skulle ni sakna något kan vi säkert få fram även det. självklart har vi även alternativ till dig som äter mjölk eller glutenfritt För att säkra er plats kan ni boka bord längre ner på sidan

LUNCH

Varje vardag serverar vi en dagens kötträtt, fiskrätt samt att vi har veckans gröna rätt. Till lunchen serveras sallad samt bröd från vårt bageri och kaffe eller te med kaka till. Utöver dagens rätt har vi alltid 2-3 alacarte rätter anpassade efter säsong. Vill du slippa vänta på plats kan du boka bord längre ner på sidan.
Helgdagar serverar vi brunch mellan 11.00-15.00. Även till denna kan ni boka bord och menyn hittar ni här under
Lunchmeny
Brunchmeny

MIDDAG

måndag-söndag 17.00-22.00

Oavsett om du tagit dig genom Kungsleden, firar mormor 50år, bjuder någon på första dejten, vill smaka på det lokala köket eller bara inte orkar laga dagens middag är vår målsättning att vi ska ge dig bästa möjliga upplevelse. På vår meny hittar ni rätter efter säsongen som är omsorgsfullt tillagade av våra kockar och till detta hjälper vår servis dig välja passande dryck. Efter middagen kan ni slå er ner i baren och njuta av något gott från baren. Boka bord gör ni enkelt längre ner på sidan.
Kvällsmeny
BBQ meny torsdag-lördag
Burgare&bärs onsdagar
English menu
Gruppmeny

DRYCKER

Vi älskar att utmana oss själva och letar ständigt efter nya drycker både med och utan alkohol. Vi arbetar med några av Sveriges bästa importörer både när det gäller vin, öl, sprit, läsk, saké och cider. vår dryckeskyl innehåller ofta uppemot 200sorters öl, vinlistan är bred med både vitt, rött och bubbel från hela världen och oavsett om du önskar en cognac, whiskey eller likör till kaffet försöker vi alltid ha något på menyn du inte testat förr.
Vinlista
Öl / Cider
Avec

BOKA BORD

För sällskap upp till 8 personer kan ni boka alla måltider här på hemsidan. Är ni fler än 8 personer går det bra att ringa eller maila oss för bokning. För sällskap från 10 personer och uppåt rekommenderar vi er att förboka meny för att vi ska kunna ge er bästa möjliga upplevelse.

BOKA BORD

Har ni funderingar, önskemål eller bokningsförfrågningar? kontakta oss så återkommer vi inom kort.

    SPIS