Välkommen in och handla i vår välfyllda delibutik

VECKAN MIDDAGSPÅSE

Varje fredag-lördag ger vi er möjligheten att köpa med vår middagspåse som innehåller en komplett varmrätt för valfritt antal personer. Alla råvaror är så förberedda det går att göra dem och er jobb blir bara att steka köttet eller fisken, värma potatisen eller grönsakerna och lägga upp allt snyggt på en tallrik. Enklare blir det inte…

vill ni lyxa till det ytterliggare köper ni med lite charkuterier från oss eller kanske en helgdessert.

VECKA 46

 

 

ho0a1284

DELIN

Att leta upp de finaste produkterna och maten med mest smak är ett viktigt arbete i vår deli, här jobbar vi ständigt med att hitta nya smakkombinationer och råvaror som landar på våra charkuteritallrikar som kan avnjutas med passande dryck i restaurangen, men även köpas med hem för middagen, festen eller myskvällen med familj och vänner. Delin är en viktig del av vår restaurang där vi jobbar med premiumsortimentet av ost, chark, oljor, kaffe, te och andra matråvaror. Vi har även lokalt renkött, ripa, älg och bärprodukter i sortimentet som förädlats på olika sätt. Hos oss får ni alltid tips på passande tillbehör och vi kan hjälpa er med allt från enkla mingel till kompletta middagar som enkelt avhämtas i delin. Vi gör mer än att sälja god mat, vi erbjuder också samtidigt kunskap, perfekt mognad och underbara råvaror som verkligen har tagit tillvara på det bästa sättet. Hos oss är äkta mat ett bevis på respekten för producenter, konsumenter och råvaran. Kärlek helt enkelt.

delin
ho0a2141

CHARKDISKEN

Coppa Di parma, Bresaola, Prosciutto och Salami Milano , exempel på produkter som har fått lufttorka i många månader där kunskap och erfarenhet sätter sin prägel på råvaror av högsta kvalitet. Produkter som vi väljer ut och saluför i vår charkuteridisk, en disk fylld av matkärlek som kan skivas tunt och serveras tillsammans med oliver, soltorkade tomater och fantastiskt bröd från vårt surdegsbageri. En av våra populäraste produkter är vår charkuteritallrik som går att göra för både små och stora sällskap, en perfekt tallrik att starta middagen eller minglet med. Vi använder oss av råvaror från hela medelhavsområdet men vi har även lokal chark i form av ren och älgköttsprodukter. Kika in på en smakbit och upplev äkta smaker från äkta råvaror.

OSTDISKEN

Att uppnå perfekt mognad på en ost är en konst, hos oss får ostarna mogna i sin egen takt där vi väljer ut den bäst mogna för stunden. Att lagra ost tar tid men är helt klart värt det, som kund i vår ostdisk är det ett privilegium att kunna välja bland alla de många sorterna vi alltid erbjuder, vi lagrar och mognar dem och ni köper dem i rätt tid då de är som bäst att konsumera. I kombination med våra marmelader, grönsaker och kex i olika smaker så kommer ni till osthimmlen. Fråga oss gärna också om den bästa kombinationen tillsammans med vårt surdegsbröd eller charkuterier. Vi kan även ge er dryckestips och gör gärna ostbrickor för större sällskap om så önskas.

ho0a2226
kottskap

KÖTTSKÅPET

Här hänger vi kött för i minst 30 dagar för att uppnå perfekt mognad och mörhet. Vi styckar gärna på beställning men fyller alltid upp skåpet med färdigstyckat kött också och använder även hängmörat kött på menyn i restaurangen. Vi väljer ut kött till skåpet både lokalt och från andra delar av världen, men alltid med tanke på kvalitet där bara det bästa får hängas in i vårt mörningsskåp.

deli

KASTRULLER | KNIVAR | MASKINER

I Delin säljer vi färsk fisk och skaldjur varje fredag, dessa förbeställs senast onsdag varje vecka och där erbjuder vi de finaste råvarorna för varje vecka som går att uppbringa från havet, alltid nylevererat på fredagen för enkel avhämtning hos oss, inpackat och klart att ta hem för tillagning. Kirunas enda fiskdisk med färsk fisk och skaldjur!

CHOKLAD | KAFFE | TE | LAKRITS

Från utvalda producenter tar vi in högkvalitativa produkter med otroligt fina smaker. Kaffe där bönorna rostas varsamt som vi dessutom också kan mala upp till er i butiken, te utvald med omsorg om råvarorna med fina smakkombinationer, choklad och lakrits i många smaker och former och alla produkter finns i vår butik av den enkla anledningen av att de är det bästa som kan hittas på marknaden. Vi packar gärna fina presentförpackningar med dessa råvaror och önskar ni få veta mer om råvarorna delar vi gärna med oss av vår kunskap i butiken. Eller varför inte ha en lakrits eller chokladprovning hemma efter middagen? Där är vi gärna behjälpliga med att välja ut den perfekta kombinationen till er.  

ho0a2261
konrad

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad med vad som är aktuellt i butiken

0

Start typing and press Enter to search